Wednesday, March 3, 2010

selamat hari lahir..suhana..


lama tul tak menerjah ke blog aku ni.. rindu lak rasa.. hari ni baru ada kesempatan nak online.. sebelum ni sibuk je memanjang.. memang penat.. ermm.. esok besday aku.. ermm..dah tua dah suhana ni.. dah 25 tahun pun.. tapi aku rasa cam tak best jek.. entah la.. rasa sayu jek... cepatnye masa berlalu. sejak mengandung ni hati pun cepat terasa sedih.. tup..tup jek air mata mengalir.. tengok citer pun leh nangis.. mungkin sebatang kara kat sini yang wat hati rasa sayu tiap2 hari.


dulu cam rasa best jek sorang2.. cuma bila dah berkeluarga rasa lain macam.. hahaha.. iyela.. dulu leh jadi otai.. sume main langgar jek.. sekarang ni dah lain.. mungkin situasi, tanggungjawab dan kesetiaan yang buat aku camgini.. cheewaahh..kehkehkeh..poyo tul suhana ni tau.... heheheh.... usia pun dah makin lanjut. perut dah makin boyot... esok aku balikkkk!! seronok.. seronok jugak dapat balik. kalau boleh nak balik untuk selama-lamanya..


ok la.. memandangkan hobi aku melalak dalam kete sepanjang perjalanan pegi dan balik keje..so, aku nak nyanyi lagu besday untuk diri aku...

ehem..ehem..

' Allah selamat kan aku..... Allah selamatkan akuu..... Allah selamat kan aku dan anak.... Allah selamatkan akuuuu.....!!!! hehehehe... makaceehh... makaceehh...

2 comments:

  1. hepi besday sue...moga trus sukses dlm kerjaya n keluarga...aminnn

    ReplyDelete